Cautare
  Cauta
 
 
Login
Utilizator:  
Parola:      

 
 
Informatii
 
 
Newsletter
E-mail:   
 
 
 
 

Termeni si conditii

Farmacie.ro este un site oferit de PrimeSpace.

 

Continutul Farmacie.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nicio forma si folosind orice tip de mijloace. Nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al PrimeSpace.ro.


Pentru utilizarea acestui site si a serviciilor oferite este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului Farmacie.ro presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.


Descriere

 

Site-ul Farmacie.ro ofera utilizatorilor informatii despre farmaciile din Romania, despre facilitatile oferite de acestea si va ajuta sa le localizati pe cele mai apropiate de dumneavoastra. Farmaciile au posibilitate de a se face cunoscute si de a-si promova facilitatile speciale.

Totodata site-ul Farmacie.ro contine o sectiune dedicata publicarii ofertelor de munca in domeniu. Astfel farmaciile si companiile inscrise pot prezenta aceste oferte, iar potentialii candidati pot aplica online la acestea.


Creare Cont Farmacie.ro– obligatii

 

Pe Farmacie.ro exista trei tipuri de conturi: Farmacie, Candidat si Companie.
Pentru a beneficia de toate serviciile si facilitatile site-ului trebuie sa va inregistrati, avand urmatoarele obligatii:

- Sa oferiti date reale, exacte si complete despre dumneavoastra si despre farmacia/compania pe care o reprezentati, conform cerintelor din formularul de inregistrare;

- Sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

 

In cazul in care informatiile primite nu sunt reale sau sau sunt incomplete, Farmacie.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze validarea unui nou cont creat de dumneavoastra.


Utilizatorii cu statut de candidat Farmacie.ro inteleg si accepta ca PrimeSpace.ro are dreptul de a le solicita transmiterea CV-uri lor precum si dreptul de a utiliza CV-urile ori informatiile cuprinse in acestea pentru prestarea in mod adecvat a serviciului si ca CV-urile transmise vor fi stocate in baza de date a site-ului.

Copyright © 2006-2019 PrimeSpace  Termeni si conditii