Cautare
  Cauta
 
 
Login
Utilizator:  
Parola:      

 
 
Newsletter
E-mail:   
 
 
 
 

Congresul National de Farmacie - CNFR 2010

Congresul National de Farmacie - CNFR 2010
publicat de Farmacie.ro la data de 08.10.2010

Au mai ramas cateva zile pana la inceperea evenimentelor CNFR 2010, ce se vor desfasura in perioada
13 - 16 octombrie 2010, la Hotel President in Targu-Mures!

Cel de al XIV-lea Congres National de Farmacie din Romania, cu tema "Farmacia romaneasca de azi, pregatita pentru schimbarile de maine?", organizat de Societatea de Stiinte Farmaceutice, ce se desfasoara sub egida a numeroase institutii prestigioase dintre care mentionam Federatia Europeana de Stiinte Farmaceutice, Academia de Stiinte Medicale, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ministerul Sanatatii, Colegiul Farmacistilor din Romania si Agentia Medicala a medicamentului si Dispozitivelor Medicale.

Structurat in prezentari orale, conferinte, prezentari poster si simpozioane de firma, Congresul este insotit de o expozitie specializata in care sunt confirmate numeroase companii de prestigiu. Din tematica Congresului mentionam sesiuni cum ar fi: Strategii si inovatii in chimia medicamentului si a factorilor de mediu, Design-ul medicamentului - de la forma farmaceutica clasica la sistemele moderne de administrare, Xenobiotice si biotice - siguranta, eficacitate si interrelatii.

Dintre personalitatile internationale prezente la CNFR 2010 mentionam pe Dr. Elena Banfi (Italia), Prof. Dr. Lajos Botz (Ungaria), Prof. Dr. Jacques Crommen (Belgia), Dr. Tatiana Da Ros (Italia), Prof. Dr. Philippe Hubert (Belgia), Prof. Imre Klebovich (Ungaria), Prof. Jordi Manes-Vinuesa (Spania).

Congresul CNFR 2010 a fost creditat astfel:
Colegiul Farmacistilor din Romania
40 credite EFC conform adresa C.F.R. nr. 49 din 01.03.2010
Colegiul Medicilor din Romania
13 credite EMC conform adresa C.M.R. nr. 1897 din 26.04.2010

"Farmacisti din toata tara si-au anuntat participarea la acest prestigios eveniment, numarul celor inscrisi fiind de peste 1.400.

Conferintele si comunicarile anuntate sugereaza o contributie stiintifica valoroasa a cadrelor didactice de la facultatile de Farmacie din tara si strainatate, precum si cercetatori din institute de cercetare, companii de medicamente, farmacisti din reteaua farmaceutica, organisme de reglementare, care merita sa fie ascultate si dezbatute. Prilejul interactiunii profesionistilor din domeniul Farmaciei merita sa fie folosit din plin. Consecintele pentru activitatea viitoare de cercetare stiintifica si practica farmaceutica vor fi desigur benefice."
Prof. univ. dr. Sorin E. Leucuta
Presedintele Societatii de Stiinte Farmaceutice din Romania

"(...) prin prezenta Dumneavoastra intr-un numar atat de mare la cel de al XIV-lea Congres National de Farmacie din Romania confirmati ca eforturile noastre, ale celor care am conturat cadrul organizatoric al Congresului, ale celor care am incercat sa tragem o linie in agitatia browniana care ne invarte vietile au avut un sens si o consistenta."
Prof. univ. dr. Daniela-Lucia Muntean
Decan Facultate de Farmacie - Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mures

Va invitam sa vizitati periodic site-ul Congresului www.cnfr2010.ro pentru a fi la curent cu informatii de ultima ora!
Copyright © 2006-2018 PrimeSpace  Termeni si conditii